22 Jan 2013

WAJIB Baca!



K-pop sangat sekarang! Ambik remote. 391 , 393 . Memang tu je la yang aku bukak lepas buat homework -,-

Okeyy, hari nie lyana nak buat pengakuan yang lyana tiada lagi account Facebook dan Twitter. Sebelum nie memang ada. Hohoho, ade yang boleh tahan tanpa 2 medium nie? Kalau ada, kita satu geng. Dan mengikut kajian, seseorang yang tidak mempunyai laman sosial rata-ratanya lebih berdidiplin, berwawasan, dan pandai menguruskan masalah. Haaaa, so sape yang ade 2 acc utama nie, pandai-pandailah mengurus diri. Sebab, kami yang takde acc nie dapat lakukan segala tugas dengan baik dan lebih mudah. Yeayh, kami tiada komitmen dan tidak lagi terikat dengan Facebook mahupun Twitter. ^_^ AKU BEBASS! 

Tapi ada bagusnya kalau kita ada salah satu medium perantaraan nie. Takde lah dilabel KOLOT right? Apepun. kena bahagi kan masa antara study dengan mengadap lappy. Dapat balance kan 2 perkara nie, di kira okey la yangg! :D 

Acctually, setakat ada 2 account sebelum nie lyana takde masalah. Study ok, lappy pun okey. Tapi memandangkan cikgu asyik ingatkan 'Awak next year SPM tau' Hohoho, rase baru lepas PMR dan nak exam balik. Tapi takpe, lyana suka ada org yg tolong ingat2 kan lyana. Well, nobody perfect right?

So, kalau ada sebarang pertanyaan, tanya lah lyana dekat blog nie. korang komen, lyana akan cuba jawab, Tak bermakna tiada social network terus terputus hubungan kita semua. Lepas difikir-fikir balik, lyana pilih Blogger sebagai medium utama untuk berkongsi dengan semua pembaca yang lyana sayang! :D *Hohoho, gile ah ayat! 

Tiada laman sosial membuatkan hidupku lebih bermakna. - Lyana's Studio!


2 Maniaa:

natasyapink said...

hoho, esspiiyeem 2014 eah?
samelah kitee. awk amek aliran apew?

Nur Lyana said...

Hohoho. sama spm nanti? SEP! Saye pure science :)