7 Sep 2012

Bila Afira risau 'kami' rapat :|




Lama tak update kan? :| Biase laa. Lagi berape hari je nak PMR, nie pun lyana bukak sekejap je untuk update. Actually, nak tarik pembaca je. Takde la bosan bace post-post lame! :D

Okeyh, siape perasan lyana dah tak balek dengan mak lyana? Bile? Time balek sekolah laa.. Tapi bukan setiap hari okey! :) Kalau perasan, hari isnin dengan khamis sape ambek lyana balek sekolah?? CEPAT TEKA!
Dan disebabkan orang itu lah afira kate "Lyana, orang risau la tengok lyana rapat sangat dengan die dari dengan die!" *dalamnye maksud*...Sebenarnye, lyana pun risau! :D Tapi, takkan nak tolak kot! Dah orang offer, lagipun die pun tak kesah nak hanta balek! Lyana siap tanye : "Nak duit minyak tak?.. :D 

Lyana suruh hanta jauh siket dari rumah lyana! Die kate : "Takpe-takpe.. Hanta je sampai rumah!"

Esok, dapat surat! SAYE SEDIA BERKHIDMAT! ..DEMI LYANA! :) :)

Haaa, semalam hari khamis ade kelas math kan? Lyana taknak masuk sebab?.. Mood lyana tak brape baek sangat. Afira? Nak! So? lyana kate kat afira "Afira, lyana nak balek!. Tak nak balek ke?" ...Hemm, afira : "Lyana pegi je la balek, balek dengan 'die' kan.. Okeyh, nmpk nada semacam kan? Mse nak balek, lyana dgn afira diam. Jalan jauh-jauh. Afira balek dulu! Lyana? Huaaaa, panasnye nak tunggu smpi 1.40! Tunggu punye tunggu, yes! Ade org nak ambek balek! Bye Syahirahh! jgn la jealous key? :)

Zoooooooom! Terus sampai rumah! :)

Esok nye (hari nie) afira kate "Lyanaaa, orang risau lyana rapat dengan die dari dengan die!" :)


Kak FATIN LIYANA! Blogger popular tuu! :) And, blog lyana jadi blog pilihan remaja? yeyyy! Tepuk tangan! :) :)

 

Pemenang Merdeka Raya Random Giveaway by Lyana's Studio! :)


*STICKY POST SMPI PEMENANG BAGI DETAIL*


Korang. Okeyh, dah dua hari giveaway lyana tamat tapi lyana tak umum pemenang lagi kan? Bukan untuk memberikan berjuta alasan, tapi kak shasha kate die nak jugak pilih kan pemenang, die kate kalau random macam biase and nothing special!.. So, lyana ikut je la kak shasha yang buat cabutan tangan dan peserta yang bertuah ialah :

TOP REFERRAL 

http://menangicontestgiveaway13.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG PERTAMA

 http://wafawafiey-woohyun.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG KEDUA

http://syarabluedolphin88.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG KETIGA

http://infiniteukiss96.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

Puas hati sekarang? Lyana pun tak! *ecehh! :) Ape pun, kepada semua pemenang. SILA HANTARKAN DETAIL ANDA SEGERA SEBELUM 5 SEPT 2012.

Emelkan :

NAMA :
LINK ENTRY :
ALAMAT :
PHONE NO.

UCAPAN BIRTHDAY *sunat*


Hantarkan detail anda ke :

dearnlms@gmail.com atau http://www.facebook.com/yanashah97

 Kak shasha mohon segera sebab die nak postkan hadiah korang bersame-same dengan hadiah dari blog-blog lain yang die sponsor. So, sila cepat. Sape lambat, Lyana akan pilih berdasarkan top referral yg lain sebagai mengenang jasa mereka! :)