7 Sep 2012

Pemenang Merdeka Raya Random Giveaway by Lyana's Studio! :)


*STICKY POST SMPI PEMENANG BAGI DETAIL*


Korang. Okeyh, dah dua hari giveaway lyana tamat tapi lyana tak umum pemenang lagi kan? Bukan untuk memberikan berjuta alasan, tapi kak shasha kate die nak jugak pilih kan pemenang, die kate kalau random macam biase and nothing special!.. So, lyana ikut je la kak shasha yang buat cabutan tangan dan peserta yang bertuah ialah :

TOP REFERRAL 

http://menangicontestgiveaway13.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG PERTAMA

 http://wafawafiey-woohyun.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG KEDUA

http://syarabluedolphin88.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

PEMENANG KETIGA

http://infiniteukiss96.blogspot.com/2012/08/merdeka-raya-random-giveaway-by-lyanas.html

Puas hati sekarang? Lyana pun tak! *ecehh! :) Ape pun, kepada semua pemenang. SILA HANTARKAN DETAIL ANDA SEGERA SEBELUM 5 SEPT 2012.

Emelkan :

NAMA :
LINK ENTRY :
ALAMAT :
PHONE NO.

UCAPAN BIRTHDAY *sunat*


Hantarkan detail anda ke :

dearnlms@gmail.com atau http://www.facebook.com/yanashah97

 Kak shasha mohon segera sebab die nak postkan hadiah korang bersame-same dengan hadiah dari blog-blog lain yang die sponsor. So, sila cepat. Sape lambat, Lyana akan pilih berdasarkan top referral yg lain sebagai mengenang jasa mereka! :) 



0 Maniaa: