9 Dec 2012

Ketahui Siapa Stalker Fecebook Kite! :)

Lyana tadi blogwalking dan terjumpe blog yang ajar kite Cara Tahu Stalker Facebook Kite! :) Lyana pun berminat la, sebab die kena buka "page source" untuk tahu! :D Nak Tahu? Jom lyana ajarkan! :)

1. Login Facebook awak macam biase.

2. Tekan Right Click dekat mana-mana tempat kosong pada facebook awak. (jangan click dekat gambar) Tekan View Page Source (yang kotak merah tu)


Click Gambar untuk lebih jelas.

3. Lepas Tekan Box Merah, akan keluar satu lagi page. (yang bawah nie) Tekan CTRL+F dan search perkataan ORDEREDFRIENDS . Tekan ENTER! :)


Click Gambar untuk lebih jelas.

4. Bawah ORDEREDFRIENDS tu ade banyak nombor kan? nombor tu sbnanya nombor profile orang yang suka intip kita! Lyana tanda 3 yang teratas, peminat la kot! :D

5. Now, Open New Tab dan type www.facebook.com/nomborprofile. Yang nomborprofile tu gantikan dengan nombor yang profile dalam page source awak.

Dan SIAP! Haaaa, dah tau kan siapa peminat yang sayang sangat dekat awak? Nombor profile yg pertama tu ialah orang yang sangat suka intip awak. Angka kedua kurang sikit, angka ketiga lagilah kurang, Begitulah seterusnya. Percaya tak?

Nak tau peminat lyana? Ini dia 3 teratas, Click je, sbb lyana dah backlink :-)


Dah tau? Jadi? Hahaha, Share-share laaa :) Kalau rajen, tinggalkan komen. :)