31 Dec 2014

GOODBYE 2014 WELCOME 2015



Hello peeps! :) 

Happy New Year goyss! Today is the last day in 2014. A day to reflect and remember everything in 2014. 

31/12/2014 
thanks 2014 kerana mengajar kita banyak benda! Ahah mende do. Macam macam, dapat jumpa ramai orang kenal ramai orang and finally know that everyone is soooo beautiful in their on way! Ouch haha.

serious talk, i love all these datesss haha 

09/06/2014
28/06/2014
31/08/2014
07/09/2014
01/10/2014
3/11/2014-25/11/2014
27/11/2014

Sebenanrnya malas nak post sebab.......... mood down! even the saddest ppl smile k! :) Ok bye
 ((HAPPY NEW YEAR GOYSSS)) -cam raja hohoho

year end giveaway by ftintsha



click banner utk join dengan gua haha :D


join la, due date 3 january 2015

syarat dia senang, takde banyak pun nak follow. insyaAllah ada rezeki! :)

boleh check
google acc [Nur Lyana]
ig [@lyannnanuur]
facebook tiada. T__T

hai goysss takkan nak baca je, join ah! haha

Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com



jom join! nak join? click banner k! :)



ahha why ah i sangat bernafsu join giveaway today? Ohho sekadar mencuba nasib. Dahagakan hadiah mungkin! Haha


Ada banyak hadiah-hadiah menarik untuk anda menangi :


Wang tunai RM50 x 1 pemenang
Wang tunai RM20 x 1 pemenang
SuperRich Puteri Vanilla x 1 pemenang
SlymRich BlueBerry Diet Fiber x 1 pemenang
Owl x 1 pemenang
Elegant Tumbler Fuschia Kiss Tupperware 250 ml x 2 pemenang
Scar Solution Body Bar (1 set) x 10 pemenang
Lulur Mandi Sumber Ayu Whitening Bunga x 1 pemenang
1 set of Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak  x 2 pemenang
Tambah nilai kredit RM10 x 2 pemenang
Wang tunai RM10 x 2 pemenang
1 pek Reevo Chocolate Malt (15 sachet) x 2 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Maqluba) x 1 pemenang
1 pek Nasi Arab al-Bayt (Mandy) x 1 pemenang
Charmantshawl (green petronas) x 1 pemenang
Charmantshawl (yellow mustard) x 1 pemenang
1 set Sabun Dobi x 1 pemenang
4 pcs senduk (A, B, C, D) x 4 pemenang


boleh check syarat
blog [Nur Lyana]
ig [@lyannnanuur]
twitter [@lyannanuur]
facebook ngak ada! T___T

SIMPLE GIVEAWAY BY LICHA



Marilah join! click banner.

syarat sudah dipatuhi, boleh check 

blog [Nur Lyana]
ig [@lyannnanuur]
facebook tiada. T__T

Hai kawan kawan! jom ah join

Hadiah Penyertaan 
RM 20 X 6 pemenang
1 blog review oleh setiap penganjur (4 pemenang)
3 hadiah misteri 
*hadiah mungkin bertambah dari masa ke semasa

Tarikh Penting
Tempoh GA berlangsung: 12.12.14 - 2.1.2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : 5.1.2015.
Tarikh Pembayaran Hadiah : 5.1.15 - 10.1.15 (selewat-lewatnya)

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ



nak join macam kita? click banner k.

Hari ni kita nak join New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ. Jom lah! Mana tau ada rezeki. Dapatlah melaram berseri-seri tahun baru ni. Lagi pun i dah penat jadi penganggur so sebab jan 2015 dah start kerja hm boleh la cantik! Buat semua insekiyo haha cewah! Ok jom! :)

Aih, ada slogan! Jom jawab...

Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana mampu mencerah dan menyerikan wajah serta mampu menutup cela dan parut especially muka kita supaya dapat bergaya diva di tahun baru, insyaAllah.

semua syarat dah ikut. boleh check hehe

ig: @lyannnanuur
tw: @lyannanuur

facebook takde T__T

Ok dah join, jom lah join! 
5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilai RM 250 setiap satu.

17 Sep 2014

Im back! lyanasstudio :)



Hai babe! Hm dah lama kita tak post kan? Hm sebab nak pegang laptop pun jarang. Laptop ada simpan dekat rumah, malas nak bawak hostel. Berat tak larat den x) 

Ok, tu gambar ig @lyannnanuur Boleh la follow kalau sudi. Sebab hari ni lyana nak post satu gambar, gambar projek kita adik beradik kejap lagi. Kalau jadi, tengok laaa! :) Ok nak start buat, hm tengok lah nanti. Insha-Allah :)