17 Sep 2014

Im back! lyanasstudio :)



Hai babe! Hm dah lama kita tak post kan? Hm sebab nak pegang laptop pun jarang. Laptop ada simpan dekat rumah, malas nak bawak hostel. Berat tak larat den x) 

Ok, tu gambar ig @lyannnanuur Boleh la follow kalau sudi. Sebab hari ni lyana nak post satu gambar, gambar projek kita adik beradik kejap lagi. Kalau jadi, tengok laaa! :) Ok nak start buat, hm tengok lah nanti. Insha-Allah :)