7 Sep 2012

Bila Afira risau 'kami' rapat :|




Lama tak update kan? :| Biase laa. Lagi berape hari je nak PMR, nie pun lyana bukak sekejap je untuk update. Actually, nak tarik pembaca je. Takde la bosan bace post-post lame! :D

Okeyh, siape perasan lyana dah tak balek dengan mak lyana? Bile? Time balek sekolah laa.. Tapi bukan setiap hari okey! :) Kalau perasan, hari isnin dengan khamis sape ambek lyana balek sekolah?? CEPAT TEKA!
Dan disebabkan orang itu lah afira kate "Lyana, orang risau la tengok lyana rapat sangat dengan die dari dengan die!" *dalamnye maksud*...Sebenarnye, lyana pun risau! :D Tapi, takkan nak tolak kot! Dah orang offer, lagipun die pun tak kesah nak hanta balek! Lyana siap tanye : "Nak duit minyak tak?.. :D 

Lyana suruh hanta jauh siket dari rumah lyana! Die kate : "Takpe-takpe.. Hanta je sampai rumah!"

Esok, dapat surat! SAYE SEDIA BERKHIDMAT! ..DEMI LYANA! :) :)

Haaa, semalam hari khamis ade kelas math kan? Lyana taknak masuk sebab?.. Mood lyana tak brape baek sangat. Afira? Nak! So? lyana kate kat afira "Afira, lyana nak balek!. Tak nak balek ke?" ...Hemm, afira : "Lyana pegi je la balek, balek dengan 'die' kan.. Okeyh, nmpk nada semacam kan? Mse nak balek, lyana dgn afira diam. Jalan jauh-jauh. Afira balek dulu! Lyana? Huaaaa, panasnye nak tunggu smpi 1.40! Tunggu punye tunggu, yes! Ade org nak ambek balek! Bye Syahirahh! jgn la jealous key? :)

Zoooooooom! Terus sampai rumah! :)

Esok nye (hari nie) afira kate "Lyanaaa, orang risau lyana rapat dengan die dari dengan die!" :)


Kak FATIN LIYANA! Blogger popular tuu! :) And, blog lyana jadi blog pilihan remaja? yeyyy! Tepuk tangan! :) :)

 

0 Maniaa: