21 Jan 2013

New Template.


ji-geum pa-ppa? 

Semakin teruk bila virus-virus k-pop kian menyerang mindaku

Assalamualaikum! Hohoho,, Sangat Puas Hati dengan skin baru nie! :D

Dah lama tak updated blog. Ask.fm pun ade yang bertanya. Bukan malas cuma tak tau nak update apa! -..-

Dapat tau tadi, kawan kite tanya 'Lyana, semalam nak bukak blog lyana tapi tak boleh' Ouhh, blog tengah di-edit. Takkan nak bagi korang tengok, sangat buruk!. 

*Pening, Pening~ Nak update apaaaa?* -Pengsan!

Okeyh bercerita pasal hari nie, ade meeting untuk kelab dan persatuan dan seperti biasa, Lyana Fotografi! Masuk dan daftarkan diri. Haaaaaaa, sebelum masuk dewan lyana ade perasan sorang budak laki nie, form 4. Uuuh mcm kenal. Last year tak pakai songkok, tahun nie pakai pulak *azam tahun baru kot :D

Okeyh, selesai daftarkan diri, terus duduk. Tengok2, Ouhhh, kite duduk sebelah budak laki tadi. Dari tadi perasan kau asyik pandang tudung aku, carik nama la kot* Tak kesah la kan. Then, cikgu suruh cadangkan nama untuk Setiausaha kelab Fotografi. Dengan tak disangka-sangka dia sebut, Lyanaaaaaa. *Elehh, kalau betul pun nak cadangkan, jerit la kuat sikit* Tengok2, my sis pun kecoh, Lyanaaaa~ *kami se-kelab. Tadaaa, cikgu tak dengar suara korang! :P Akhirnya, jadi AJK lah akuu~ =='

Okey, cikgu kata maybe this year kelab fotografi ade buat aktiviti, dengan tak sengaja terjerit, 'Yeayyy' Oups! Lepas cikgu habis cakap, budak tadi tanya  "Awak, cikgu kata apa tadi?" *kau jangan senyum boleh tak?* Kite : Maybe ade aktiviti this year, and lawatan pegi Penang! ... Die tanya lagi: "Awak kelas ape ehh?" Kite jawablah "4 Sains!". Dalam hati. "taknampak aku pegang buku BIO ke? *poyoo! :D

Masa balik, Afira kate "Lyana, orang rase budak laki tadi tu saje je tanya. Takkan la dia tak dengar cikgu cakap!" *sambil kami berjalan seiringan. -T A M A T- :-)

GERAM! Acc Twitter kite dah macam ape je! Takkan nak buat acc baru! :'(






2 Maniaa:

Shakira Pathi said...

peminat tegar kpop ni :D

Nur Azlyn said...
This comment has been removed by the author.