25 Jan 2013

Rahsia kau terbongkar!



Lalalal~ Huhh! Penat aku berjalan hari nie -,-

Well, sebagai seorang yang tiada facebook dan twitter, jadi semua tugas harian ku semakin mudah. Lepas selesaikan semua homework, mmg aku bukak internet TAPI untuk berblog-ing je laa~

Yeahh, esok jamuan *gila hah awal tahun. Actually nie jamuan last year yang terpaksa ditunda atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Berat tulang sebenarnya nak datang esok TAPI Mr.A kata "Aku harap korang sume dapat hadirkan diri sabtu nie, ye laa dah 3 tahun kite berkawan, blablabla" Ouhh, kau mcm tau2 aku nak ikut cousin aku pergi *** (korang mesti perasan penulisan ku a bit berbeza) 

Okeyhh, so malam tadi check phone. Ouhh, messages and missed calls. Check nombor, Mr.A . check messages Mr.S Hohoho, dorang gatal suruh aku call balik. Grrrr~ Call Mr.A dulu. Ye la, die jarang call, mane tau ade ape2 yg penting. Then, die angkat.. "Aku, aku tertekan nombor kau tadi, sorryy~" Elehhhh *jeritku dalam phone! Okeyy, giliran untuk Mr.S "Haaaaaa, nak cakap ape?" Die : "Lyana dengan Afira group denagn Mr.B bawak la ape blablabla" Okeyyh la, aku jumpa kau esok kat sekolah. Byee~ Putus! O'oo :D

Tadi, Fatin and Mr.S suruh kite bawak tart yang kita ada post dalam blog hari tuu, nie hah :


yang pasti, aku takde masa untuk buat tart nie today! ^_^


Back to the topic (tersasarr dah nie) Pasal rahsia? Hohoho. Aku dah baca segala yang kau tulis dan aku faham ape yang kau maksudkan. TAPI, aku tak berhasrat nak jumpa kau lagik! :D Hahaha *evil laugh

3 Maniaa:

Shakira Pathi said...

sedapnye rupa tart tuu :D

Nur Lyana said...

hohoho, pasti la kak! :)

Nur Lyana said...

hohoho, pasti la kak! :)