7 Nov 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat


Bukak dashboard. Click reading list. OMA! Ade Contest Baru. Hot gile kot! Terus Join! :D
Maila Join~


Nak Join? Click je gambar tu :)

Syarat pun mudah! Lyana dah follow. Bukti? Nie hah :D


*
*
Nie pulak gambar kawan kite tu :) Yang kecik tu anak buah die. Comel je die orang nie :D


GENG KOPI SUSU


Gambar yg tak nampak kepale di ambil dari Album Kelab Fotografi. Album kite okeyhh! :)

KAMI GENG KOPI SUSU. YES! KOPI + SUSU - Nur Afira Alias (kawan kite)

NUR AFIRA BT ALIAS Tu name kawan kite. Actually kite orang memang kuat gaduh. Cume korang je taktau! yang paling best, kite orang sempoi. and FYI (menurut sumber yang dipercayai) kawan kite nie pernah dapat AWARD PELAJAR PALING MENAWAN! Uuuuuuu :D Bangga beb! yg paling ingat, die pernah teman kite call mak kite sebab takut kite kena buli dengan senior2 gengester. YES! Kite Kena Buli! And, bkemungkinan besar next year die akan ke SM Sains Selangor. Hopefully, tetap boleh jumpe lagi dan.. SAYE SAYANG AWAKK! MMUAHH! :) :) :)


Okeyy, Nak Tag :






6 Maniaa:

~didiey~ said...

awk peserta ke 55! hehe...dah update senarai peserta..bolehlah tgk2..kowt2 nk terjah peserta lain:)

thanx join n good luck!

Mya Abdullah said...

geng kopi susu?menarik-menarik.hehehe
Entry baru !

Aida Omar said...

geng kopi susu dengar je nama geng nie terus ngidam teh tarik.. haha.. kawan kamu memang menawan sweet.. gambar tak ada kepala pun ada nampak unik. hehe.. :)

Aida pun join contest yg sama :
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Cik Amal said...

saya follow sini
good luck dear ! ^.^
dari contest yang sama

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

ツainjalutツ said...

heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :)jemput singgah baca entry saya pula :D

http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

gud luck !

~didiey~ said...

ok.dah tukar link :)