11 Nov 2011

Look at yourself first!

Assalamualaikum.



Simpati dengan nasib my tutor, Kak fizah. Sepanjang lyana jadi silent reader die, die tidak lah menunjukkan benda-benda negative. Hmm, hairankan. To me, kak fizah nie ok ape. Siap buatkan tutorial untuk sume rakan blogger die. Tidak lah kedekut pun. Ade jugak orang kate die macam-macam kan! Rasenye lah, orang yang kutuk-kutuk kak fizah tu maybe blog die buruk tahap gaban. ataupun IQ die rendah, susah nak follow tutorial kak fizah. Nak coding pun lembap! Rase nye, kalau tanye die HTML tu pun die tak taukan. HAHA! Then, die suka-suka ati pulak nak kate orang!. Look at yourself first lah! Kalau berani, link kan blog kau lah weyhh, bagi kite orang tengok 'blog shantek' kau tuh! Entah-entah blog pun takde! Hah? Nak create blog pon tak tau! (Nie rasa cam nak maki dan maki lagi nie) .. Kesian kak fizah. Tak pe lah kak. Akak sabar je lah. Akak percaya lah, "Guest" tuh tidak sehebat akak!. Akak buat don't know je ok? :)

6 Maniaa:

Nurhafizah Mohd Noor said...

waahh XD
trima kasih atas sokongan adik .

SarahQistina ❤ said...

jyeahh :DD
tuto Kak Fizah memang best macam tuan dia kan ?

BiaNatasha said...

Giloss lah anon tu! Saya selama ni ikut tuto kak fizah je.. Yang dia nak dengki sangat npe?

Lyana said...

Kak fizah : Same-same kakk!! :)

Lyana said...

To Qistina : Sure lha tuto kak fizah best. Blog nie kan ade mirip blok kak fizah.. :) Hehehe
To BiaNatasha: Entah lha die tuh. Die pike die bgus sgt ke? Sorry lha. Org bgus tak mkin cam tuh wright? :)

Mieyka ♥ said...

ea ? knapa bahasa die cenggitu ? hahahaa . okay apa blog kak fizah . simple but nice . :)