11 Feb 2016

PROMOTION!!!! Carina Shawl Lace by Lyanasstudio!!!!!! *must read

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم , Assalamualaikum sayang ♥



Alhamdulillah :) Salam semuaaaa :* Bukan apa nak kacau pagi pagi niii, tapi nak jemput korang semua meh la beli Lace Shawl yg tengah hangat gila dekat luar tuuuu. scroll je ig nampak ig shop yang jual shawl ni. Tapi kali ni, lyana nak jual muuuuurahh jeee hehhe

CARINA LACE SHAWL

RM20/pcs *excluding postage
Buy 3pcs above @ only RM18/pcs!!!!
*while stock lasts

postage ke seluruh Malaysia!!! :):) meh cepat serbuuu!!!!

ade cod tak?? IYEEEE ADA COD!!!! yeayyy :D
so far, kita buat cod area UITM DENGKIL ( sbb lajar kat situ) & also UNIKL BMI, UIA GMBK

for more info & close up pic, kindly whatsapp me 019-3296725 (lyana)


1 Maniaa:

Cikk Mimin said...

x pandai pakai shawl -..-