19 Oct 2015

cinta lama berputik kembali ke ape #palam1

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum!!! :)

Lama sangat tak update! dah lama dah terniat nak post cerita baru tapi lupa! :'|
Ok now lyana nak cerita abt "cinta lama berputik kembali" euuu tajuk soooo disgusting kehkeh actually takde ape pun. biasa la, zaman remaja banyak je kau punya boyprendsss *semua sila mengaku* lyana takde nak terjebak sangat k huhu

actually lyana ada dua orang kawan lelaki yang dulunya "teman tapi mesra" both dekat palam also known as uitm kampus puncak alam tu. sorang buat asasi sains, lagi sorang asasi engine. and yang paling tak bestnya huhu ada one day tu lyana terserempak dengan dua dua sekali!!!!! oh goshhhh. sorang lyana jumpa dkt lab tingkat 5 bangunan fsk 1,5. lagi sorang lyana jumpa dekat lif tingkat 2 bngunan sama and also dekat kiosk! *degar cerita, pasti ade hikmah setiap kejadian. ((((apekah?????))))  memang masa hari tu mood spoil gila la. balik bilik after class, one of them wasep i "Sorry tak tegur tadi, seganla" eeeeeee mengadaaaaa sape suruh you tegur iiiii haaaa? its ok, tak tegur lagi ok huhu ape pun, 
even though kami semua sempat buat asasi 5 bulan je dekat palam, (lagi satu sem buat dekat uitm dengkil, inshaAllah) tapi mmg best do, sumpah! kalau lyana, outing biasanya ke scm la mengidam sushi king uhuks :( penah sekali je meroya nk stabak so lyana pun ikutkan tekak nak starbucks yeee. after this rase meroyan nk post kisah silam dekat palam la huhu. 
love you gais, havva blast!!! :) muah


5 Maniaa:

ucing said...

Hi terima kasih singgah blog ucing.blog menarik

LZ - The Blog Owner said...

Menarik tajuk enty lyannanuuur tentang 'cinta lama berputik kembali" - teringat zaman bujang.. ;-)

lyannanuuur said...

heheheh thanks sis, saya saje je buat entry nii :)

lyannanuuur said...

hi ucing! thanks visit, done visit yours too! :D

aiman mania said...

sepatutnya,nak bg tajuk gempak letak tajuk "PENGALAMAN AKU JUMPA CRUSHes serentak"
ahahhahahahhaa..........good luck in studying..all the best!dpt first class dulu baru cr pak we..kekekekeke...