24 May 2015

neves nak masuk palam, aduh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Hai babyyy! :) tadi kita blogwalking saje nak usha blogger lain kan. syok pun syok jalan tetiba kita TERsinggah blog akak yang post pasal uitm, mds, life uitm and so on. Mula mula tu kita eksaited la nak baca sebab nak tau jugak cane lifa kat sana, macam boarding school je ke. pastu baca uhh ok longgar sikit and takyah terikat macam zaman sekolah of course! Erk. pastu tiba tiba pulak kita rasa macam nak homesick adeh ==" padahal rumah kita dengan palam takde la jauh jugak tapi boleh tahan la kakaka. tapi yang kita tau mds seminggu tu takde la tough mana (ecece yana, kau takut en :p) so sape yang nak masuk mana mana u espclly uitm kan, nah baca. ah malas nak cakap, nah screenshot, jom baca! 


Kebaikan MDS 
 bye bae(s) xoxo, lyana. all the best goysss!!!! adeh gigil 



3 Maniaa:

Murniwati Awang said...

bestnya nak msuk u...

nuyui a.k.a miss YUI said...

All the best ya

Zierwa Zainal said...

zz tak sempat rasa minggu orientasi suma tu since zz msuk intake 2.. so orientasi sempoi habis.. x de kena ragging suma tu