17 May 2015

Ceria 1st Giveaway



nah nak join klik banner, cantik kotttt!!

tadi kita sign in then nampak si atifah aka my schoolmates tag kita untuk join giveaway ni. kita dah usya dah blog dia, syarat simple gila wehh, hadiah takyah cerita la sbb memang superb awesome man!! pemilihan berdasarkan random.org. tak salah join kan. mana tau ada rezeki keeeeeeeeee. ha jom :) kita nak tag 


korang join tau sebab best sangattt. :) xoxo



5 Maniaa:

LoNa FrEak said...

gud luck lyana ^__^

Eka Tikah said...

tq tag. insyaAllah kite join. hehe. Good luck ^^

Miss Xyz said...

cewahh. ayat last "best sangaattt" ni pujian ke perlian ahaha


thanks for joining ^^

Cik Candy said...

Good Luck..
Singgah dari Ga yg sama dan follow sini.
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..
Singgah dari ga yg sam dan follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html