28 May 2015

1st giveaway by Nota dan Kopi

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

jom join! tuan giveaway nak bagi buku beb! buku resipi and kita memang minat gila esp baking kekeke :D marilah join kawan kawan, mana tau rezeki korang kan, meh cepat!


haaaa tu hadiah, nak join boleh klik banner k. muah siket hehehe

apa salahnya dapat hadiah buku, gegirl kena pandai masak. takde istilah muda lagi or lambat lagi nak kawin okkk, kalau mak korang keje pastu adik adik nak makan apa? takkan nak beli jeeeeee, so meh la masak, nak buku sis plishh hehehe (why kita esaited bebeno hiks)

join jom, semoha berjaya lyana! hehe :D

3 Maniaa:

Linda said...

Terima kasih ya sbb sudi join, terharu sgt...tunggu ya siapa yg bertuah tu ;)

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html