18 Dec 2013

Bulan homework, study, holiday



Waaaahh dah lama tak blogging lagik. Hehehe :D Cuti sekolah memang semua orang busy kan. Homework lah, yang tuisyen lagi, yang holiday lagi mana sempat nak bukak blog. Tapi ada jugak bloggger yang masih aktif dan produktif. Join all the segmen and giveaway by other blogger. Mana tau dalam cuti sekolah nie, bertuah dan dapat pulak hadiah. OMG tuhan je yang tau :)

So guys, macam mana dengan homework? Dah siap? Kalau you guys tanya kita, hm dah nak siap lah. Kira kira 80% dah selesai. Alhamdulillah. Ye la, homework yang cikgu cikgu bagi tu bukannya senang, susah nak mati pun hado. Rasa nak renyuk kan semua handout hahahaha XD Tak baik doh
Tapi kan , bila kita check buku kita balik. Hm modul addmaths SASER kita dah ke mana pergi dah. Er kalau ada sesiapa ke esp my dormates dah terambil nanti bawak ar first day tu. susah doh takde module tu. Aku nak belajar hapa cenggitu en.

Holisay pulak yeah. :) :) Siapa yang dah holiday angkat tangan dan goyangkan~ Hee :D Lyana pun dah. And Insya-Allah next week hm weekdays kot, kita ikut abang kita wuhuuuuu :D Nak keluar omg. Berjimba lah weh. Er rasa macam nak pegi IT fair or PC Fair laaa. Well mesti lah banyak megasale kan. Ofc i nak beli gajet baru. Smartphone!! :) 

Hujan lah dekat rumah kita nie. Ok nak pegi angkat bajuuuu :p Bye! 

2 Maniaa:

Lilu said...

haha. kesiannya

twinscraftlife said...

안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com