5 Aug 2013

Dah nak raya. :)


"Keep Calm Raya Dah Nak Dekat" 

Alhamdulillah. Siap edit. Fuhh~ :) Sorry for not being able to post anything here for a week. As you see, I changed my layout again. -..-
*Rindu bloggerr. Lama dah tak update. Sign in tadi pun tercari-cari ape nak kena tekan dulu. -..-

Raya dah nak dekat. Header pun lyana dah tukar! Cantik? :D Baju dah tempah, rumah dah kemas. Tapi satu je yang masih belum. Shopping! Shopping masih belum habis sebab nak tunggu adik yang otw balik rumah dari maktab. Insya-Allah sampai rumah malam nie :) #Cantwait beraya berjimba bersama 

Niat di hati nak buat giveaway tapi sponsor masih belum cari. Hadiah pun belum beli. Ingat keluar esok nak tangkap mana mana hadiah yang sesuai. Sempat kot. Dan malam esok terus balik seremban. Ye, balik rumah sana pulak. Omaigodd, tak sabar nak balik kampung jumpa cousin yang baru, yang lama! :D Yang baru, Selamat Datang. Yang lama? Hmm, kalau dah jumpa memang tak tidur malam lah borak nya! Banyak cerita memandangkan dah lama tak jumpa. Banyak lah cerita dia orang. :D  
Ok, jam pun dah pukul 12.35AM. Apa yang patut lyana buat?
Faham faham je la yang oii~ 
 Selamat Malam! :) 

"packing for balik kampung"

Hati hati di jalan raya. 

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. :*

Jemput ke blog Atifah Zulkifle, my classmate, my dormmate. SESERIAN





2 Maniaa:

Sabrina SA said...

lawanya header baru :D

Nur Lyana said...

Haha :D Kita saja cuba je. Tak sangaka lawa *wing wing*