18 Feb 2013

Pengumuman pemenang Random Giveaway by LS.


Walaupun GA dah tamat, lyana tetap terima penyertaan blogger yang join after 16 Feb 2013 :-) kite ni tidak lah zalim sangat. yang pasti korang ikut syarat dah laa~

Tadi dekat twitter lyana kata nak umum pemenang esok kan? Tapi lyana cuba untuk umum hari nie. Cepat-cepat on laptop. ^_^

Okeyh, malas nak cakap panjang dan panjang. lyana terus umumkan.

PEMENANG WAJIB TUNTUT HADIAH DALAM MASA 5 HARI SAHAJA.



2 pemenang bertuah yg dapat pilih hadiah masing-masing ialah:




Tudung bawal untuk 2 pemenang TUNTUT SINI




TOPUP RM5 untuk 2 pemenang TUNTUT SINI atau SINI



Review Blog untuk 3 pemenang by Nabila Biela TUNTUT SINI





Review Blog untuk 3 pemenang by Shaira Elianis TUNTUT SINI






Doodle Special untuk seorang pemenang TUNTUT SINI 



Alhamdulillah, and semua pemenang mesti bagi detail secepat mungkin kepada para sponsor. 2 pemenang yg dpt hadiah dari lyana tuntu dekat lyana sama ada di twitter/blog/facebook. Siape cepat dia dapat. :-)

Utk yg tak menang, Insha Allah turn korang utk next giveaway kita. Hehehe . so rajin2 kan diri follow dan jenguk blog lyana. 

Yang menang sila hantar detail macam nie :

Nama :
URL entry :
Jenis hadiah/ menang ape :
Alamat : *doodle, review blog tak payah
No. telefon : *doodle, review blog tak payah

Maaf, pemenang bertuah hanya dipilih 2 orang untuk keadilan para peserta. Tenkiuu~ ^_^

13 Maniaa:

Ieka Zalikha said...

thank you so much dear!! =D

Norvanida said...

Tahniah kepada yang menang :)

ARI SHAWOL said...

Terima kasih :)

Nur Lyana said...

Sama-sama :)

Izzati said...

Alhamdulillah :)

kisah kami said...

tak menang..tahniah pemenang

Mimi Amira said...

alhamdulillah, Mira menang :) terima kasih ^^ Mira dah tuntut dekat sponsor

Dianaa said...

takde rezeki lagi kat sini. btw tahniah kepada pemenang ;)

Aiesyah Syaeh said...

takde rezeki . Congrate ye :)

Amalia said...

yang doodle and tudung bawal tuh ada yg tak kasi details lagi. saya nak cepat post tudung tuh. harap maklum

Nur Edreena Zulaika said...
This comment has been removed by the author.
Nadya Bubble said...

Al-Quran Pelangi ! Ready stock ;) http://bit.ly/10AVN8H

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #385
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html