4 Feb 2013

#2 REVIEW BLOG PEMENANG



Hello. Hari nie lyana nak review blog http://gilapotato.blogspot.com/ sekali gus nak langsaikan hutang pemenang nie. Well, lyana sponsor GA sorang blogger nie. :) Okey JOM! Kite mulakan ^_^

Keseluruhan blog nie sangat comel. Dan mungkin dia ikut tuan. Tapi yang paaaaaaling lyana suka ialah sebab blog dia warna pink, yang menjadi warna kegilaan lyana! Hoho XD Tak nampak berserabut sebab semua gadget diletakkan tersusun. Kemas, dan kalau ada contest blog paling kemas, blog nie sure boleh menang. 

Masuk blog nie loading laju je, tak berat. Bagus-bagus! ^_^

Tak lupa jugak header blogger nie, doodle dia tomey! Doodle die comel macam kite! Ahahah *Evil Laugh :D Apepun, jom tengok dan terjah dan komen dan jenjalan di blog nie, sememang nya SUPERB! :) 


Maaf atas kelewatan me'review' blog, Sepuluh jari disusun, berjutan kemaafan dipinta. Assalamualaikum! :)




2 Maniaa:

Nur Hidayah said...

thank you! ^^

Nur Lyana said...

@Nur Hidayah : Sama-sama! ^_^