24 Dec 2012

Review Blog : Nurul Izzati Akmal

Review Blog Pemenang

http://ejatt-akmal.blogspot.com/




Korang masuk je blog blogger nie, perkataan pertama 'Waaaaaaaaahhh' :-) Pada lyana, lyana sangat suke design blog http://ejatt-akmal.blogspot.com/ . Kemas dan terlalu sarat. Blog ini tampak sangat-sangat comel dan simple dihiasi pula dengan header yang ala-ala comeyy gituu, Aww~ Keseluruhan blog ni tampak sangat kemas dan widget-widget yang disusun juga tidak berterabur. Boleh dikatakan, blog yang bertemakan purple ini sangat menarik bagi pembaca yang berjiwa lembut dan cintakan ketenangan. So, kalau stress, click link di atas . Bukan saja tenang, malah entry yang disajikan juga cukup menarik bagi menambat hati para blogger :)

Blog yang dihiasi warna purple dan ribbon berbunga di atas header merupakan combination yang amat baik dan sesuai. Terbuktilah bahwa si pemilik blog ni amat kreatif dalm pemilihan warna dan tema blog. Comment lain? Rasa takde. :)

Jadi, kalau anda tak percaya dan teringin nak blogrunning/blogwalking boleh lah click http://ejatt-akmal.blogspot.com/


SELAMAT MELAWAT! :)



3 Maniaa:

Nur hanim said...

Wahhh kena review best nyaaa :D

Cik Amal said...

perlukan sponser ?
rm5 just follow blog atau rm10 follow twitter, follow blog dan add acc fb
klu nk, just komen kt blog amal okay :)

Cik Amal said...
This comment has been removed by the author.