18 Dec 2012

Result PMR lyana! :)



Alhamdulillah, akhirnye lyana dapat ape yang lyana harapkan! :)

Check phone, orang paling berdebar ialah cikgu sekolah rendah dulu. Puan Norzila! Apepun, terima kasih cikgu. Saaaayangg cikgu. :*

Actually, lyana sampai sekolah tepat jam 10 pagi. Ingat dah lambat. Tengok je ramai yang dah ade. Okeyy. Tunggu punye tunggu sampai pukul 11.. Waaaaaa, cikgu-cikgu dah start masuk dewan, nak bagi result. Honestly, lyana memang takut. Dengar je dalam lyana 12 orang dpt 9A, lyana tengok Sorang kawan lyana nie dah tunjuk2 siapa yang bakal dapat. :D Okeyy, Doa korang termakbul. :) Lyana dapat 9A. Alhamdulilah. Terima kasih Ya Allah, Terima Kasih Cikgu-cikgu semuaa! :) And2  My BFF, Fieyra Alias dapat 8A! Hebattt :) Mase cikgu umum dapat tu, nak naik pentas ambik bunga pun menggigil! :D Apepun, tahniah untuk korang yang dapat straight A. Korang hebat. Walaupun this year hanya 30,474 je yang dapat straight A, batch 97 tetap hebat. Yang tak straight A pun awak hebat. At least awak dah buat yang terbaik. 

Nak ucap tahniah jugak untuk Fatin Nurina dan Aim Zuhairah. Dorang pun 9A sama macam kite! :)

Tadi, tetiba je mak Syahirah call. Ingat sape tadi. Apepun, thankyou. Aunt tu siap jerit 9A kuat-kuat lagi. Hahaha, dapat flying kiss dari kakak syahirah pulak! :D Nak belanja makan? Okey kak! Bile Free lyana PM! 

Okeyy, sampai sini dulu. Sakit-sakit pulak badan hari nie. :) and, my cousin ade PM something. Nak tengok jap. Kejap lagi lyana datang balik, join GA yang peminat lyana tag! ahahah :D Lyana join setakat termampu je la ehh! :)

Jom lah share2 result korang pulak. Kite pun nak tau :)

25 Maniaa:

Anis Farhana said...

Tahniah!

Adam Zailani said...

Tahniah :D

Nur Lyana said...

Terima kasih korangg :)

SUFIANA1992 said...

congralations yew..:)

Nur Lyana said...

@Sufiana 1992, Thanks my dear :)

yana aina said...

tahniah dear ^^

Nur Lyana said...

@yana aina: Terima kasih sayang! :)

Nur hanim said...

Congrats! Next year hanim pulak :(

Syiffa Roxy said...

congrats Lyana ! :D

Nur Lyana said...

@Nur Hanim : Pasti boleh punye! :)

Nur Lyana said...

@Syiffa Roxy: ThankYou dear! :)

Jannah Rusdi said...

tahniah kak :D hebatt tuu (y)

nuramalina mohdazam said...

tahniahhhh

MiMinHo said...

whoaa ? tahniah ^^

Nur Lyana said...

@Jannah Rusdi : Thankyou adek, :)

Nur Lyana said...

@nuramalina mohdazam: Thanks a million my dear! :)

Nur Lyana said...

@MiMinHo : Thanks sayang :D

\\ Izzah // said...

Tahniah dan awak menang dari giveaway IEZAH LAST GIVEAWAY 2012 ! Sila tuntut dengan segera tau :) http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/winner-iezah-last-giveaway-2012-tuntut.html

Nur Lyana said...

@Izzah : Thanks ingatkan. Lyana menang dress, Alhamdulillah :)

Shakira Pathi said...

tahniah adik :)

McKoya said...

Tahniah !

Niqi said...

tahniah kak :)

Nur Lyana said...

@Shakira Pathi : Thankyou akak! :)

Nur Lyana said...

@McKoya : Terima kasih sayang! :)

Nur Lyana said...

@Niqi : Thanks adik. :)