21 Dec 2012

Ade berita gembira! Cepat bace!



Ape khabar semua? Sihat? Alhamdulillah. Yang selsema atau tu pegi makan ubat dan rehat eh, sbb ubat selesema buat kite ngantuk. :)

Berita Gembira? Okeyy, actually lyana nak buat Mini Giveaway (5 hari je) tapi lyana tak nak lah buat sorang. Kalau boleh, lyana nak carik sorang partner untuk giveaway nie. Siape nak jadi partner kita, angkat tangan dan lambaikan~ :D Okeyy, giveaway nie masih dalam perancangan lagi sementara nak tangkap seorang blogger bertuah yang sanggup nak jadi partner kite untuk 5 hari nie. :)

Alang2 tu, kalau ade sesiapa nak sponsor hadiah pun boleh. comment je dekat entry nie dan bagi link FB korang, nanti kite bincangg. :-) 

apepun, JOM JADI PARTNER LYANA! :)







10 Maniaa:

Double NH said...

nk jdi partner boleh ? :3

Husnalyas said...

rase macam nak jadi sponsor la topup utk 3 pemenang la. hehe :D

Nur Lyana said...

@Double NH : Serius? Okeyy, sat lagi kite bincang :)

Nur Lyana said...

@Husnalyas : Okey, thanks! :)

ejatt akmal said...

salam , lyana . rase nk jd sponsor . pape info , inform ep :)

Husnalyas said...

waalaikumsalam. a'a. cyes. syarat : follow pserta kene follow blog http://www.husnaalyas.my/ n kene like page http://www.facebook.com/husnaalyasdotmy?ref=hl. hadiah rm10 topup utk 3 pemenang.

Nur Lyana said...

@ejatt : Okey dear :)

Nur Lyana said...

@Husnalyas : Okey akak! :-)

Syah said...
This comment has been removed by the author.
Syah said...
This comment has been removed by the author.