16 Aug 2012

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner



CLICK LER BANNER NAK JOIN :D

Dan Lyana pun start bercerita... Pada zaman dahulu *ecehh*

Taraaaa.. Tahun nie hari pertama raya lyana akan beraya di rumah wan *sebelah wan* di Rembau, Negeri Sembilan. Phat dekat Kuala Pilah eh? Kire kite nie sekapal la Phat! :D Sambungg.. Memang ler seronok dapat beraye. Especially malam raye nye tuh. Pheee~ Masing-masing duk anyam ketupat sambil mengumpat :) Dan buat lemang. Main bunga api. Iron baju raye. Tengok pulak cerite malam raye! Hehehe :D Dan lyana nak jemput semua orang termasuk Phat untuk beraye di rumah lyana, Negeri Sembilan jugak pada hari ke-3 dan ke-7 :) Jom la! Lyana ikhlas. Kalau nak dtg, call lyana. Kawan-kawan 3A pun :)

TAG :


1 Maniaa:

Phat said...

rembau kat mana? phat kat kg inas je belakang bukit kg batu tu je hehe..tq join segmen ni ej selamat hari raya maaf zahir batin