7 Aug 2012

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa


trying my luck on another random giveaway, be please to join with me :) 


Okeyh! Lyana nak joinn! sebab nak jugak menang dapat duet raye! First time kot join :) Thanks a million to you kak wawa sebab sudi invite lyana join giveaway awak. Macam tau-tau je lyana nak buat giveaway raye kan? Earning up lyana buat! Hadiah korang suggest and kalau menang GA kak wawa, lyana bagi hadiah +++ untuk korang okey? So, sekarang tolong tekan banner diatas laju-laju faham?! Nak hadiah takk? Lyana nakk! :) :) extra rajin is needed! *ayat tak tau malu* :D Ngeeee~


Lyana nak tag:

Lyana tag awak dan awak yang tengah bace jugak okeyh! Please join :) 

4 Maniaa:

Wawa Choc said...

Pemenang sudah diumukan. Jom tengok spa yg mnang~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/senarai-pemenang-giveaway-saya-nak-duit.html

Wawa Choc said...

Sorry..akk bru je post hdiah tu smlm..mcm mna erk? Adk lmbt skit je..sorry ye

Wawa Choc said...

Duit raya :), x dpt lagi ke? nnti klu dh dpt tlong bgtw erk??

Wawa Choc said...

akk guna pos biasa je. sbb tu lmbt kot.