23 Mar 2012

Birthday Zuhairah, Thanks Syahirah, Irfan, Asyikin and kawan2. :)



23 March 2012. Happy 15th birthday my dear Zuhairah.. Happy Birthdayy! :)
Selalunye kalau birthday seseorang sure lah kawan die akan bagi hadiah right? Lyana pun begitu jugak lahh. Lyana bagi hadiah untuk afira sekali. ...Nah! Nie untuk korangg! :) :) Hope korang suke laa sebab lyana beli hadiah tu pun semalam. Memang tak sempat. So, lyana maen tangkap muat je la hadiah korang. And sempena birthday zu jugak, die ade bawak kek dari rumah, bagi kawan2. :) Kek die unik. Bawah kek, atas die agar-agar. Yang warne kuning tu x silap zuhairah buat and yg warna mcm putih-putih tu mama die buat. Sedap! Lyana makan dgn Afira mase balik tadi. Bagi chance kawan-kawan laen rase dulu. :) *Cehh, baek la konon.
Anyway, thanks to Syahirah sbb jadikan lyana sebagai ikon untuk berjaya! Dapat 8A je kowt. *Bangge beb* :) Die kate lyana orang hebad! Thanks jugak sebab belanja lyana Peel Fresh mase kkq tadi.
Thanks jugak untuk irfan sebab kate lyana Natural Beauty. :)
Untuk syikin, thanks sebab kate lyana gelak sweet.! :D

*Dan lyana tak pasti kenape korang kate camtu, yang pasti lyana bangga skrg! ;)

KKQ hari nie? Sepatut nye hari ade ujian kkq tapi ramai yang tak ready lagi termasuklah Lyana! yang ready cume Aliff, Syahidi, Irfan and Aiman.! Gerenti korang dapat A kan? :) So ustaz kate maybe ujian kkq hari selase. Ouhh, hari selase dah start lisan bahasa arab. Ade ujian kkq lagi. :( Takpe2. By the way, mmg best lah kkq tadi. Lagi-lagi mase ustaz turun bawah. Budak laki pulak takde dalam kelas kecuali Aliff. So, fatehah ambik kesempatan tu utk bukak tv. He3. Sekati die je kan? Kite orang tengok cerite cina dan yang paling eksaited fatehah la sbb tengok betul-betul depan tv. Zuhairah cadang bukak Tv9 tengok Spongebob tapi tv9 takdapat. So, kite org layan la cerite cina. Then, cerita korea tv2. Ha2! Tapi, lyana agak malang la hari nie sebab botol air lyana zuhairah TERjatuhkan dalam longkang. Budak pempuan yang baru nak solat sume tengok kite orang. Malu2. Zuhairah kate die tak sengaje. Lyana faham.. Takpe. Maybe die happy sangat sbb hari nie birthday die kowt! Ha3.

4 Maniaa:

Aim Zuhairah said...

Haha thanks a lot friend. Anyway pasal botol air tuh? Sorry sangat2. Tak pe dah ganti! Hehe :)
And satu lagi,,,, kau tipu aku sekali lagi. 7A konon! Padahal 8A!!!

Lyana said...

Ure welcome.. :) Kau pun cam tu jugakkan? Suke tipu-tipu kan? BM kau! Ha3..

Aim Zuhairah said...

Sape mula dulu, kau mula dulu start dari tahun lepas,,,. Plg aku geram,,, masa akhir tahun tuh, 6A. dpt no4. grrr!~~

Lyana said...

Hahaha.. 6A? Lyana kate lyana dpt 6A ea? hihi.. Sian nye die.. :)