9 Jan 2012

Tahu? Lyana tak tahu.

Ape punye tajuk pun lyana tak tahu. Rasa dah lama tak update blog nie. Kepada yang setia menunggu post lyana, Thankyou! Yang tak tunggu pun tak pe,  korang jenguk-jenguk pun ok je.
\STOP/ Perasaan dan mood lyana yang mendatar hari ni membuatkan lyana tak tahu nak tulis ape. Tapi yang pasti, lyana kesian dengan Zuhairah sebab Facebook die kena hack. Sabar lah zu, tunggu lah minggu ni, tu pun kalau die nak mngaku yang die hack kamu. Hmm, almost everyday lyana balik lambat. Lyana tak kesah sangat sebab lyana boleh buat homework dekat sekolah. Actually, dari semalam lyana takde mood sampaikan abang lyana tanye : Kenape ni? Sakit ke? . Lalu lyana menjawab : Takde lah bang. Ngantuk je. *sambil menunjukkan muka kesian. Hmm. And mase tunggu mak lyana tadi, lyana rase nak tetido dekat bustop. Maybe semua ni disebabkan oleh faktor cuaca kowt! Huhu.
|
Lupekan
|
Ok, sekarang nie lyana akan gagahkan diri lyana untuk kembali ceria. :) Tengok. Kan lyana dah senyum! Weeeee. Senyuman yang amat lebar sehingga ke telinga. Jari pun menaip pantas menulis entry. Begitu bersemangat nye lyana! Huh. Haaa, teringat pulak, ade seseorang tanye: Lyana suka lelaki yang macam mana? (Reporter nie Perempuan ok!) ...Huh. Mase dengar je soalan tu, lyana terus terdiam sambil berkata dalam hati, Kenapa tibe-tibe die nak tau? Mmg tak jawab lah lyana masa tu sebab lyana mmg nak jawab dekat blog. Boleh share dengan korang! Mueheheheh. Ok2, biar lyana jawab soalan kamu! *eksaited nie. :)

Kalau lyana lah kan, lyana suka lelaki yang:
  • Suke masuk dapur. Tapi bukan masuk untuk 'menyemak'ok. :)
  • Lyana suka lelaki yang jadi diri sendiri dan benci yang pakai spec hitam. hate you lah! 
  • Tak banyak cakap. Dan tak terlalu diam. Kalau diam, bosan jugak lyana. 
  • Kalau boleh biarlah kontra dari sudut positive dengan lyana. Kehkehkeh
  • Perangai die kena lah lebih-kurang je dengan lyana. Baru suit. :)
Dah lah. Kalau boleh memang lah nak perfect kan. Tapi, nie pun ok. Hehehe.

*kalau yang bace nie cousin lyana, diam je tau. Kawan kite yg tanye. kite jawab je. :)





3 Maniaa:

Aim Zuhairah said...

Thanks friend! :)
Anyway,, like your choice! Daebak arh! :)

Lyana said...

Ure welkem :) Hacker dah mngaku blum? :0

Lyana said...
This comment has been removed by the author.