4 Jan 2012

Sesi persekolahan 2012 kini bermula.

 Yuhuuuuuuuuuuu. Hari nie hari pertama lyana ke sekolah bagi tahun 2012. Actually, dari semalam dah terasa debarannya. Weee. Actually, hari ni adalah hari yang agak memenatkan sebab hari nie lepas je balik sekolah, lyana terus pergi SKSTB untuk tengok adik lyana. Biase lah, budak darjah satu sure lah nak kena teman je kan. Serius penat! Dengan cuaca yang agk panas memang menggigit-gigit pipi lyana. Ouh, bisa nye. T_T
.
.
.
Ok, bisa panas dah hilang. Sebagai seorang pelajar 3 Akmal, mesti lah ade aktiviti nak lantik-lantik ketua kelas lah, penolong lah, setiausaha lah, K.Kbrsihan dan macam-macam lagi lah. Maklumlah, mula-mula sekolah mesti lah macam nie. Tapi sebenarnye, salah satu azam lyana adalah: AKU TAKNAK PEGANG APE-APE JAWATAN WALAUPUN AJK. Tetibe pulak, hari nie lyana di lantik jadi Setiausaha kelas 3 Akmal, atas cadangan Fa'iqah kalau tak silap lyana. At first, die orang lantik lyana jadi pen. ketua kelas. Heyy, Memang TAK LAH! Dengan suare ala-ala gedik-gedik manja nie memang tak layak lah kan. And tadi, mase Agame, Ustazah Azilawani. Ustazah suruh lah ketua bagi salam, ketua takde. Suruh pulak penolong, penolong takde suare. Suddenly, ade pulak suara yang sayup-sayup kedengaran .....Setiausaha..... OMA! Lyana terus buat don't know dan pura-pura tak dengar and at last, Super Hero 3A, Irfan jugak yang bagi salam. Ouihhh. ape-ape pun, hari nie merupakan yang agak happy. KOWT! Ha3. :D

LIKE FANPAGE LYANA TAU : 

Baru je semalam create page special untuk blog puaka comel nie. Uwekk! Tapi dah 32 orang like dalam sehari. Suke lahh! :)

2 Maniaa:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye ..
Niena sudah follow ..

Follow blog Niena semula ya ..
Niena akan buat GA 8 January 2012 ..

Jom join !

http://nienasofea.blogspot.com

Lyana said...

Ouh. ok.Insya-Allah join. :)