18 Nov 2011

Jamuan 2AA 2011.

Assalamualaikum.

Today, kite nak share with you all about jamuan kelas kite, 2AA. Kite share kat sini sebab skrg nie facebook bahaya. Tanggal 18 November 2011 merupakan detik bersejarah bagi semua students 2AA. Sebab, next year kite kena b'pisah dgn beberapa orang kawan kite. Hmph. OK!! Lupekan pasal semua tuh sekejap. Even bnyk games yang t'pakse AJK permainan batalkan, jamuan nie tetap 'best' wright? Hee~ Best lah sangat kan. Haha. Mase jamuan tadi kite just makan 4 potong honeydew and chocolate cake afira je sangat sedap itu. Kat bawah nie kite nak post beberapa pic yang sempat dicapture oleh Zuhairah dan Lyana.

kek 2AA. Even kita dduk sebelah kek, kita yang tak dapat

Syahmi dan guru kesayangan kite, Ckg Nora 

dari kiri: Akhma, Afira dan Asyikin.

Dari kiri; Farah dan Syahirah. *Pic zu takde sbb die papandai delete dr camera lyana. 

Ckgu Nora dan pljr cemerlang form 2, Syahidi. Lyana? no.2. :)

Yg paling kanan 2 present from Ckg nora sbb jd pljr cemerlang (P) 2AA,2011. 

Kite tak upload video lagi sebab kite arrange dulu. Kalau rajen, follow and view lah blog kite untuk info dan video selanjutnye. TQVM. :)

# Kali ni kite just dapat 8A 1B je. Highest? Syahidi, 9A's
Tahniah. :)









2 Maniaa:

Nurhafizah Mohd Noor said...

sedap kek . heee

Lyana said...

Maybe kowt. Hehe. Kite tak dapat rase pun. Tiramisu 2. :)